Nieuws
Over ons
Groepen
Maand archief

Je kan niet altijd winnen…

Afgelopen woensdag was het basketbaltoernooi voor groep 8. Uit groep 8 waren helaas niet heel veel aanmeldingen maar er deden een aantal enthousiaste kinderen mee uit groep 7.

Vol goede moed gingen we op weg naar sporthal Overbosch waar het toernooi werd gehouden. We hoefden niet gelijk te spelen dus konden we nog even afkijken bij de wedstrijden die gespeeld werden. Daarna waren de meiden aan de beurt, ze waren nog een beetje zenuwachtig en dat was dan ook te zien in het spel. De wedstrijden daarna gingen veel beter en werd er een hoop gescoord en goed samen gespeeld. In totaal speelden ze 5 wedstrijden maar er eentje winnen lukte helaas niet.

De jongens moesten 4 wedstrijden spelen. Het probleem bij de jongens was scoren, ze kwamen vrij voor de basket maar het lukte niet om te scoren. Vaak speelden ze dan ook beter dan de tegenstander maar die scoorden wel en verloren de jongens dus alsnog. 1 van de wedstrijden waren ze wel op dreef en wonnen ze dan ook gelijk.

Je kan dan ook niet altijd maar winnen maar dan is plezier en het goed samenspelen super belangrijk! Dat bleven allebei de teams gelukkig doen!

Contact

CBS Comenius
Colensostraat 6
2572 NR Den Haag
Tel.: 070 – 380 67 00
comenius@scoh.nl

| Maakt onderdeel uit van SCOH onderwijs en peuteropvang

Designed by HetSchoolvoorbeeld.nl.