Nieuws
Over ons
Groepen
Maand archief

Kampioenen!

Afgelopen woensdag was het handbaltoernooi voor de scholen in Den Haag. En natuurlijk hebben wij als Comeniusschool hier ook aan mee gedaan. En wat een resultaat, allebei de teams kampioen!

De kinderen van groep 6 en 7 hadden er super veel zin en zaten dan ook een beetje gespannen in de bus. Eenmaal op het toernooi aangekomen hadden we nog even de tijd voor de eerste wedstrijd dus konden we nog mooi even afkijken bij de wedstrijden die al bezig waren.

Als eerst waren de jongens aan de beurt. Die waren een beetje zenuwachtig en waren even vergeten wat we in de gymles hebben geoefend want ze kwamen al snel met 2-0 achter te staan. Gelukkig maakten ze het daarna goed want ze wonnen de wedstrijd met 3-2. Daarna waren de meiden aan de beurt, deze moesten ook nog even inkomen en vergaten eigenlijk te scoren. Ze verdedigden wel super goed, hierdoor was de eindstand 0-0.

De wedstrijden daarna gingen steeds beter. De jongens wonnen alle wedstrijden en de meisjes speelden er twee gelijk en wonnen er twee. De jongens wisten dus al dat ze kampioen waren maar voor de meisjes was het nog even spannend. Bij de prijsuitreiking was iedereen al blij met de eerste plek van de jongens en kregen we ook nog te horen dat de meisjes ook eerste waren!

Een super prestatie en een trotse gymmeester!

 

Contact

CBS Comenius
Colensostraat 6
2572 NR Den Haag
Tel.: 070 – 380 67 00
comenius@scoh.nl

| Maakt onderdeel uit van SCOH onderwijs en peuteropvang

Designed by HetSchoolvoorbeeld.nl.