Nieuws
Over ons
Groepen

Maand archief

Zomervakantie

Nog een paar dagen en dan is het zomervakantie. We wensen iedereen een fijne vakantie toe en hopen dat iedereen over een paar weken gezond en uitgerust weer op school is.

We starten weer op maandag 27 augustus. 

Bende op de camping!

Op donderdag hebben de leerlingen van groep 8 hun afscheidsmusical opgevoerd. Het was een enorm succes. De kinderen hebben samen met hun leerkrachten iets prachtigs van gemaakt. De kinderen en hun ouders kunnen trots zijn!

Deze diashow vereist JavaScript.

Afscheid van meester Ton

Na 44 jaar op onze school gaat meester Ton met pensioen. Afgelopen dinsdag is hij door de leerlingen toegezongen op de melodie van Satisfaction van de Rolling Stones. Na het zingen waren er cadeautjes en een onthulling. Onze bibliotheek op de Viljoen heet voortaan Meester Ton Bibliotheek.

Deze diashow vereist JavaScript.

AVG

Met ingang van 25 mei 2018 is in werking getreden de Algemene Verordening Gegevensbescherming. Dat is de Europese opvolger van de Wet Bescherming Persoonsgegevens. Wat betekent dit voor de school en voor u?

  • Ons SCOH privacyreglement is aangepast. U kunt de nieuwe versie inzien via onze website.
  • Ons protocol social media is aangepast. U kunt de nieuwe versie inzien via onze de website.
  • Met ingang van het nieuwe schooljaar gaan wij werken met een nieuw toestemmingsformulier voor plaatsing van foto’s en video’s van kinderen op de website en op social media. U zult dit nieuwe formulier in augustus gaan tegenkomen.
  • Ons protocol Melding Datalek is aangepast. U kunt de nieuwe versie inzien via onze website.

Voor vragen kunt u terecht bij de directie.

Leerkracht gezocht!

Voor het komende schooljaar zijn we op zoek naar een leerkracht. Heb je interesse of ken je iemand met interesse? Laat het ons weten!

Klik hier voor meer informatie.

TEAM SPICO

Een nieuwe periode TEAM SPICO is weer van start gegaan. Lekker sporten op woensdagmiddag en een hoop kinderen hebben zich weer opgegeven. Lekker dansen met meester Argil en aan de slag met balsport met meester Ricardo.

LKP voorstelling! Beeldende vorming en Techniek

This gallery contains 7 photos.

 

Deze diashow vereist JavaScript.

Op bezoek bij het bestuur

SCOH (ons bestuur) is bezig met het maken van plannen richting 2022. Om dit goed te doen wordt er door het bestuur met heel veel mensen gesproken. Er is al gesproken met ouders en leerkrachten. En natuurlijk moet er dan ook gesproken worden met kinderen. Een paar kinderen uit onze groep 6, 7 en 8 gingen dinsdag op bezoek bij het bestuur om daar over de toekomst van het onderwijs te praten.

Deze diashow vereist JavaScript.

Basketbaltoernooi

Na een aantal weken hard oefenen in de gymles was het vorige week woensdag zover. Het basketbaltoernooi voor groep 8. Allebei de teams begonnen erg goed aan het toernooi, ze wonnen hun eerste twee wedstrijden. Er moesten wel erg veel wedstrijden worden gespeeld dus werden de jongens en meisjes wel wat moe waardoor het in de wedstrijden ook iets moeizamer ging. Uiteindelijk eindigde de meisjes op een mooie derde plek en de jongens als vijfde.

Schaatsen

Vorige week vrijdag waren wij uitgenodigd om te komen schaatsen in het Olympisch Stadion in Amsterdam. Dit was natuurlijk hartstikke gaaf! Met groep 6 en 7 gingen we er met de bus naar toe. Daar aangekomen was het wel wat lang wachten maar toen we eenmaal de schaatsen hadden konden we met veel plezier de baan op. De meeste kinderen hadden nog nooit geschaatst dus voor sommige was het nog wat moeilijk maar een aantal schaatste zo weg. Ook hebben we kunnen kijken naar een demonstratie van de Olympische shorttrack ploeg. Een super gezellige en leuke dag!

Deze diashow vereist JavaScript.

Contact

CBS Comenius
Colensostraat 6
2572 NR Den Haag
Tel.: 070 – 380 67 00
comenius@scoh.nl

| Maakt onderdeel uit van SCOH onderwijs en peuteropvang

Designed by HetSchoolvoorbeeld.nl.