Nieuws
Over ons
Groepen

Maand archief

Leerkracht gezocht!

Voor het komende schooljaar zijn we op zoek naar een leerkracht. Heb je interesse of ken je iemand met interesse? Laat het ons weten!

Klik hier voor meer informatie.

TEAM SPICO

Een nieuwe periode TEAM SPICO is weer van start gegaan. Lekker sporten op woensdagmiddag en een hoop kinderen hebben zich weer opgegeven. Lekker dansen met meester Argil en aan de slag met balsport met meester Ricardo.

LKP voorstelling! Beeldende vorming en Techniek

This gallery contains 7 photos.

 

Deze diashow vereist JavaScript.

Op bezoek bij het bestuur

SCOH (ons bestuur) is bezig met het maken van plannen richting 2022. Om dit goed te doen wordt er door het bestuur met heel veel mensen gesproken. Er is al gesproken met ouders en leerkrachten. En natuurlijk moet er dan ook gesproken worden met kinderen. Een paar kinderen uit onze groep 6, 7 en 8 gingen dinsdag op bezoek bij het bestuur om daar over de toekomst van het onderwijs te praten.

Deze diashow vereist JavaScript.

Basketbaltoernooi

Na een aantal weken hard oefenen in de gymles was het vorige week woensdag zover. Het basketbaltoernooi voor groep 8. Allebei de teams begonnen erg goed aan het toernooi, ze wonnen hun eerste twee wedstrijden. Er moesten wel erg veel wedstrijden worden gespeeld dus werden de jongens en meisjes wel wat moe waardoor het in de wedstrijden ook iets moeizamer ging. Uiteindelijk eindigde de meisjes op een mooie derde plek en de jongens als vijfde.

Schaatsen

Vorige week vrijdag waren wij uitgenodigd om te komen schaatsen in het Olympisch Stadion in Amsterdam. Dit was natuurlijk hartstikke gaaf! Met groep 6 en 7 gingen we er met de bus naar toe. Daar aangekomen was het wel wat lang wachten maar toen we eenmaal de schaatsen hadden konden we met veel plezier de baan op. De meeste kinderen hadden nog nooit geschaatst dus voor sommige was het nog wat moeilijk maar een aantal schaatste zo weg. Ook hebben we kunnen kijken naar een demonstratie van de Olympische shorttrack ploeg. Een super gezellige en leuke dag!

Deze diashow vereist JavaScript.

Wensen

We zijn het nieuwe jaar gestart met het oplaten van ballonnen. Aan de ballonnen waren wensen vast gemaakt. De meeste ballonnen stegen netjes, maar een enkele kwam niet verder dan de boom.

Het was mooi om het jaar op deze manier gezamenlijk te starten! We hopen op een mooi & gezond 2018!

Deze diashow vereist JavaScript.

Fijne feestdagen!

De twee kerstvieringen in de ochtend waren mooie gezamenlijke momenten waarvan de kinderen en de collega’s hebben genoten. De kerstdiners in avond waren erg gezellig en we hebben heerlijk gegeten.

Namens het hele team:
Fijne kerstdagen en een gelukkig 2018!

Deze diashow vereist JavaScript.

Koffieochtend

Onder leiding van juf Serina en juf Chantal wordt de koffieochtend nieuw leven ingeblazen. Er zijn al een paar bijeenkomsten geweest en er zijn ook al een hoop mooie nieuwe ideeën!

Elke maandag om 08:30u koffieochtend voor alle moeders én vaders!

Deze diashow vereist JavaScript.

Sneeuw

Deze diashow vereist JavaScript.

Contact

CBS Comenius
Colensostraat 6
2572 NR Den Haag
Tel.: 070 – 380 67 00
comenius@scoh.nl

| Maakt onderdeel uit van SCOH onderwijs en peuteropvang

Designed by HetSchoolvoorbeeld.nl.