Nieuws
Over ons
Informatie
Maand archief

Onze nieuwe adjunct stelt zich voor:

Mijn naam is Carina Tettero. Ik woon in Zoetermeer en woon samen met mijn vriend Michel en mijn twee zoons, Lorenzo (8 jaar) en Tygo (2 jaar). Vanaf 1 augustus ben ik hier op school als adjunct directeur komen werken. Voordat ik op CBS Comenius kwam werken, heb ik 9 jaar gewerkt op een andere school in Den Haag. Ik heb daar voor verschillende groepen gestaan, was bouwcoördinator en adjunct. Om mezelf verder te ontwikkelen heb ik de schoolleidersopleiding gevolgd. Ik hoop u en de kinderen zo snel mogelijk te leren kennen, zodat we samen een leerzame en mooie tijd tegemoet gaan!

 

Contact

CBS Comenius
Colensostraat 6
2572 NR Den Haag
Tel.: 070 – 380 67 00
comenius@scoh.nl

| Maakt onderdeel uit van SCOH onderwijs en peuteropvang

Designed by HetSchoolvoorbeeld.nl.