Nieuws
Over ons
Informatie
Maand archief

Zomerschool

Door Basisschool de Buutplaats en de Paul Krugerschool wordt er een Zomerschool georganiseerd. Ook voor leerlingen van CBS Comenius is er plaats. De Zomerschool heeft als doel om te voorkomen dat leerlingen in de loop van de zomervakantie achteruitgaan in leerniveau. Ze kunnen op een nuttige en leerzame manier een deel van de vakantie op school doorbrengen. Belangrijk hierbij is de creatieve ontwikkeling, het samenwerken en het plezier in het presenteren van gemaakt werk.

De zomerschool start op maandag 11 juli en duurt t/m 21 juli 2016 en is bedoeld voor leerlingen van groep 1 t/m groep 8. De oudste peuters mogen ook meedoen. De tijden zijn: maandag t/m donderdag van 09.00-14.00 uur. Op vrijdag, zaterdag en zondag is er geen zomerschool. De lessen zijn waarschijnlijk op De Buutplaats. Ouders dienen zelf hun kinderen te brengen en halen.

Tijdens de Zomerschool worden er in de ochtend leervakken gegeven die voornamelijk op taal gericht zijn. ’s Middags is er aandacht voor creatieve vakken. De leerlingen worden op een plezierige manier uitgedaagd hun kennis te vergroten en vaardigheden te verbeteren.

De zomerschool is gratis!

CBS Comenius organiseert de zomerschool niet, maar het is wel een mooi project. U kunt zich inschrijven via het inschrijfformulier dat uw kind heeft gekregen. ook kunt u het formulier bij de directie krijgen.

zonnetje-zonnebril

Contact

CBS Comenius
Colensostraat 6
2572 NR Den Haag
Tel.: 070 – 380 67 00
comenius@scoh.nl

| Maakt onderdeel uit van SCOH onderwijs en peuteropvang

Designed by HetSchoolvoorbeeld.nl.